Programoversigt

Programmer

Lyt til vore spændende, lokale programmer:

Søndag kl. 06.00 - 10.00 Søndagsklassisk musik

Søndag kl. 10.00 kan du høre Politik-tid, hvor vi tegner portrætter af lokale politikere med fokus på deres arbejde og deres person.
Vi drøfter relevante lokale emner og sager. 
I programmet kan du komme tættere på mennesket bag de lokale politikere og nærdemokratiet, og du kan blive klogere på lokalpolitiske forhold og beslutninger.
Vi sender også uddrag af byrådsmøder, debatmøder, og politiske møder - og vi går tættere på lokalpolitiske beslutninger og lokal udvikling med embedsmænd og borgere.
Vært: Søren Brygger

Søndag kl. 10.30 kan du høre vores Arbejdsmarkeds- og erhvervsprogram med fokus på en lokal arbejdsplads, aktuelt lokalt erhvervsstof og lokale arbejdsmarkedsforhold.
Omdrejningspunktet vil oftest være en medarbejder, leder eller selvstændig, der fortæller med afsæt i en lokal virksomhed, og tager lytterne med ind i virksomheden og viser arbejdspladsen frem for lytterne.
Vært: P.C. Jørgensen

Søndag kl. 11.00 kan du høre Kulturmagasinet, hvor vi sætter fokus på lokale, kulturelle organisationer og foreninger, deres virke og menneskene bag. Vi går tættere på lokal kulturhistorie, teater, kunstnere, forfattere, musikere, foreningsmennesker, arrangører m.fl.
Programmet hylder den lokale kultur og de mange gode lokale kræfter og ildsjæle, der engagerer sig i lokalområdets mange kulturelle tilbud og aktiviteter.
Vært: Peter Ørting, Morten Gottschalck m.fl.

Søndag kl. 11.30 - 12.00 kan du høre Sportsprogrammet, hvor vi retter fokus på Svendborgs foreninger, klubber og sportshold.
Vi går tættere på sporten i lokalområdet, det store frivillige arbejde, og kombinationen af livsstil/fritid/hobby/børn/familie/sundhed.
Vært: Erik Kirk

Søndag kl. 21.00 kan du høre Nyheds-ugen, hvor ugens lokale nyheder fra Svendborg-området er samlet. Lejlighedsvis tager vi også et kig på den kommende uges lokale kulturelle arrangementer, offentlige møder, foredrag m.v. i lokalområdet.
Vært: Martin Larsen m.fl.

Søndag kl. 21.15 - 24.00 Søndagsklassisk musik

Hvornår?

Vi sender hver søndag kl. 06.00 - 12.00 samt 21.00 - 24.00.
Kl. 12.00 -  21.00 sender Radio Aktiv.

Udenfor disse tidsrum sender Radio Alfa på frekvensen FM 106,5 MHz.